در اینجا لیست کاملی از ادویه های هندی را به زبان انگلیسی ارائه خواهیم کرد. هند انواع مختلفی از ادویه ها را دارد که نه تنها در غذاهای هندی بلکه در غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند. اینکه این ادویه ها چطور و چگونه به گوشه و کنار جهان رسیده اند داستان درازی دارد. هند در قلب تجارت ادویه ها قرار داشته است. ادویه های هندی از کالاهای تجاری محبوب بوده و هستند.

آنچه باعث شهرت و محبوبیت غذاهای ایرانی شده است ادویه های معطر هستند که با کمک واژگان زیر بخش عمده آنها را می توانید به دوستان انگلیسی زبان خود معرفی کنید:

  • Asafoetida — آنکوژه
  • Basil — ریحان
  • Bay Leaf — برگ خشک برگبو
  • Black Pepper (or White Pepper) — فلفل سیاه (یا فلفل سفید)
  • Black SaltHimalayan Rock Salt —نمک سیاه/نمک سنگ هیمالیا
  • Cardamom —هل
  • Carom seeds, thymol, Celery seeds —دانه کاروم
  • Chia seeds —دانه چیا
  • Chilli Powder —پودر فلفل قرمز
  • Cinnamon — دارچین
  • Cloves —ادویه میخک
  • Coriander/Cilantro —گشنیز
  • Cumin, Caraway seeds —زیره
  • Curry Leaves —برگ کاری
  • Dill —شوید
  • Dry mango powder —پودر انبه خشک
  • Fennel —رازیانه
  • Fenugreek — شنبلیله
  • Flax Seed —دانه کتان
  • Garlic Powder — پودر سیر
  • Ginger Powder — پودر زنجبیل
  • Gooseberry Powder —پودر انگور فرنگی
  • Lemon Grass — گور گیاه
  • Mace — پوست جوز هندی
  • Mint — نعنا
  • Mustard Seeds —دانه خردل
  • Nigella Seeds —سیاه دانه
  • Nutmeg — جوز هندی
  • Peppercorns —دانه فلفل
  • Pomegranate seeds —دانه انار
  • Poppy seeds —دانه خشخاش
  • Rock Salt —نمک کوهی
  • Rose Petal conserve —مربای گل سرخ
  • Saffron Kesar — زعفران
  • Sesame seeds/Gingili seeds —دانه کنجد
  • Star Anise — بادیان ستاره ای
  • Tamarind — تمر هندی
  • Turmeric —زرد چوبه