بهترین سایت دانلود مقاله
در این مطلب مفید، با بهترین سایت دانلود مقاله آشنا خواهید شد.
بدون شک جمع آوری و مطالعه مقالات پژوهشی مرتبط با حوزه های تحقیقاتی محققین دکترا امری ضروری است. متاسفانه این روز ها دانلود مقالات پژوهشی به یکی از سخت ترین کار ها برای محققان تبدیل شده است. معمولا این طور است که باید برای دسترسی به منابع تحقیقاتی با کیفیت هزینه کنید یا در مجله یا نشریه عضو شوید.
و اما بهترین سایت های دانلود مقاله در ایران و خارج از کشور (بهتر است وی پی ان روشن کنید).
بخش اول: سایت های خارجی
1- Sci-Hub
Sci-Hub یک وب سایت با بیش از 64.5 میلیون مقاله دانشگاهی است که برای دانلود مستقیم در دسترس می باشد. در واقع این سایت با دادن اجازه دسترسی از طریق پروکسی های مؤسسه آموزشی، پِی وال های ناشر را دور می زند. Sci-Hub برای دانلود مقاله ها آن ها را در صندوقش ذخیره میکند. این فضای ذخیره سازی Library Genesis (LibGen) یا کتابخانه genesis proxy 2022 نامیده می شود.
2- Z-Library
Z-Library شبیه ساز Library Genesis و یک کتابخانه است که به کاربران امکان می دهد تا به مقالات مجلات علمی، متون دانشگاهی و کتاب های عمومی از طریق اشتراک گذاری فایل (که برخی از آن ها غیر قانونی هستند) دسترسی پیدا کنند. اکثر کتاب های آن از Library Genesis گرفته شده اند اما با این وجود برخی از آن ها مستقیما توسط افراد به سایت ارسال می شوند.
علاوه بر این محققان می توانند به این وب سایت کمک مالی کنند تا آثار علمی به طور گسترده در دسترس همه قرار بگیرد. Z-library ادعا می کند که بیش از 10,139,382 کتاب و 84,837,646 مقاله تا 25 آوریل 2022 روی این سایت قرار داده است.
همچنین بزرگ ترین کتابخانه کتاب الکترونیکی جهان و همین طور بزرگ ترین منبع مقالات علمی جهان است و این سایت خودش را به عنوان یک سازمان غیر انتفاعی مبتنی بر کمک های مالی معرفی می کند.
3- Library Genesis (پیشنهادی)
سایت Library Genesis یک کتابخانه انجمنی است که هدفش جمع آوری و فهرست بندی توضیحات موضوعات مختلف در زمینه های علمی و فنی و همین طور فراداده های فایلی است. این سایت علاوه بر توضیحات، حاوی لینک هایی به منابع شخص ثالث است که توسط کاربران گذاشته می شوند. تمام اطلاعات ارسال شده در وب سایت از منابع اینترنتی عمومی در دسترس جمع آوری شده و صرفا برای بالا بردن آگاهی در نظر گرفته شده اند.
4- Unpaywall
Unpaywall محتوا هایی با دسترسی آزاد را از بیش از 50000 ناشر و منبع جمع آوری می کند که کار را برای محققان بسیار آسان کرده است. این سایت با هزاران کتابخانه ، پلتفرم های جستجو و سایر داده های علمی در سراسر جهان ادغام شده است.
Unpaywall توسط OurResearch که یک سازمان غیر انتفاعی است، اداره می شود و برای پژوهش راحت تر دانشجویان در دسترس قرار گرفته است. کد منبع این سایت همان طور که انتظار می رود، برای عموم و همگان باز است.
5-ساینس دایرکت
ساینس دایرکت از زیرمجموعه های الزویر، بزرگ ترین ناشر علمی دنیا است. در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت، موضوعات به چهار دسته اصلی شامل علوم مهندسی و پایه، علوم زیستی، بهداشت و علوم اجتماعی و انسانی تقسیم شدهاند.
ویژگی های ساینس دایرکت:
- دارای بیش از 19 میلیون مقاله علمی
- دارای بیش از یک چهارم اطلاعات علمی دنیا در زمینه فنی مهندسی و پزشکی
- بیش از 2650 مجله علمی داوری شده
- بیش از 43000 کتاب
- دسترسی به اطلاعات مقالات مربوط به شماره های قدیمی مجلات از جلد اول
- دسترسی به اطلاعات مقالات در حال چاپ
- مقالات برنده ی جایزه نوبل رایگان
6-گوگل اسکولار
گوگل اسکولار موتور جستجوی رایگان و تقریبا جامع منابع و مقالات علمی و پژوهشی است که از سال 2004 توسط گوگل راه اندازی شد. در گوگل اسکولار صرفا مستندات و مقالات و کتاب های علمی نمایش داده می شوند. تاکنون آمار دقیق و رسمی از تعداد منابع موجود در این سرویس گزارش نشده است اما آمارهای غیررسمی در سال 2018، تخمین زدند که بیش از 389 میلیون سند و مقاله در پایگاه اطلاعاتی گوگل اسکولار موجود است.
ویژگی های گوگل اسکولار:
- سنجش اعتبار مقالات و نویسنده ها
- محاسبه H-Index بر اساس تعداد استنادات و مقالات
- امکان مشاهده مقالات به زبان های مختلف
- پیدا کردن متن کامل اسناد و مقالات علمی در فضای اینترنت
- پیدا کردن استنادات به مقاله ها
- آپشن های مفید برای جستجوی پیشرفته
بخش دوم: سایت های ایرانی
1-سیویلیکا
سیویلیکا از 16 مهرماه 84، فعالیت خود را فقط در حوزه مهندسی عمران آغاز کرد. پایگاه سیویلیکا همواره در حال توسعه و ارتقا بوده است و در حال حاضر به موضوع خاصی اختصاص نداشته و تمامی موضوعات بروز را می توان در آن پیدا کرد. هم اکنون بیش از 1500000 مقاله و مستند علمی در سیویلیکا وجود دارد. در سیویلیکا می توان انواع مقالات همایشی منتشر شده در مجلات و ژورنال های دانشگاهی را مشاهده کرد. اگر شما در یکی از همایش های دانشگاه خود مقاله داده باشید، در صورتی که دانشگاهتان با سیویلیکا قرارداد داشته باشد، مقاله شما در سایت Civilica.com نمایش داده خواهد شد. در سامانه سیویلیکا بخشی برای جستجو وجود دارد که می توانید بر اساس فیلترهای مشخص شده (نام مقاله، نویسنده و تاریخ) مقالات مورد نظر خود را پیدا کنید. دانلود مقاله تنها با عضویت در سیویلیکا امکان پذیر است.
2-مگیران (بانک اطلاعات نشریات کشور)
مگیران، در سال 1380 راه اندازی شد و هدف آن ایجاد پایگاهی به روز از نشریات کشور در اینترنت به منظور رفع نیاز های پژوهشگران و علاقمندان است. هم اکنون بیش از ۳۰۰۰ عنوان مجله علمی و تخصصی در موضوعات مختلف در این پایگاه گردآوری شدهاند که اطلاعات، فهرست مندرجات و متن بسیاری از مقالات آنها با خدمات متعدد و متنوع در دسترس کاربران مگیران است. كاربران مي توانند با استفاده از فهرست الفبايی، فهرست موضوعی و جستجو به نشريات مورد نظر خود دست يابند. همچنين نشريات می توانند متن كامل و يا گزيده مقالات خود را در اين سايت در دسترس كاربران ساكن داخل و خارج كشور قرار دهند. برای جستجوی مجلات، جستجو و مشاهده عناوین مطالب و دریافت برخی اطلاعات عمومی، نیاز به ثبت نام در سایت نیست. امکان دانلود مقاله برای کاربرانی که حق عضویت سالانه را پرداخت نمایند فراهم است. مگیران خدماتی فروش مقاله تکی ندارد. اين سايت هر روز با درج مطالب روزنامه ها و نشريات عضو به روز می شود.
3-مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی SID
مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی(SID) با هدف انتشار اطلاعات علمی، سرعت بخشیدن به کاوشهای علمی و دستیابی آسان محققان به آخرین منابع اطلاعاتی منتشر شده در نشریات و دستاوردهای پژوهشی در 16 مرداد سال 1383 راهاندازی گردید. SID تنها بانک دسترسی آزاد منابع علمی در کشور است و اصل مقالات را به صورت نامحدود در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
متن کامل مقاله ها و آرشیو کاملی از نشریات (در دو بخش فارسی و انگلیسی) از سال 1379 تاکنون در این سایت موجود است.
ویژگی های پایگاه SID :
- جستجو و ارائه چکيده مقالات نشريات علمی پژوهشی کشور
- ارائه متن کامل مقالات
- معرفی و ارائه مقالات نشريات ايرانی نمايه شده در ISI
- دسترسی به مجموعه مقالات محققان ايرانی چاپ شده در نشريات بين المللی
- سرويس گزارش های استنادی نشريات علمی پژوهشی کشور از طريق شاخص تاثير و شاخص آنی
- معرفی نشريات و نويسندگان مقالات پر استناد
4-ایران پیپر
ایران پیپر سامانه ی ارائه خدمات علمی پژوهشی به دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، محققین، صنعتگران و همه کسانی است که نیازمند دسترسی به آخرین مقالات، کتاب ها و منابع منتشر شده هستند. ایران پیپر با میانگین سطح دسترسی آنلاین 98 درصد، بیشترین سطح دسترسی به منابع علمی را فراهم کرده است. سامانه ایران پیپر خدمات زیر را به صورت کاملا رایگان ارائه می دهد:
- دانلود رایگان و نامحدود مقاله و فصل کتاب از آرشیو 50 میلیونی مقاله و فصل کتاب
- دانلود رایگان و نامحدود مقاله از پایگاه های ScienceDirect ،Springer ،IEEE و TandFonline
- دانلود رایگان و نامحدود 1.6 میلیون کتاب در تمامی زمینه ها
- جستجو و دانلود رایگان 3 میلیون پایان نامه از تمام دانشگاه های جهان
- دسترسی مستقیم رایگان به پایگاه های JCR و FirstSearch
- جستجو و دانلود پایاننامه از تمام دانشگاه های جهان
- دسترسی به پایگاه های بررسی سرقت علمی turnitin ,ithenticate و پایگاه غلط یابی املایی و انشایی آنلاین Grammarly
5-فری پیپر
وب سایت فری پیپر در سال 91 به همت جمعی از دانشجویان کشور تاسیس شد. این وب سایت دسترسی به منابع علمی را از طریق وب سایت های مرجع علمی همچون sciencedirect و springer به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد. در حال حاضر دسترسی به بیش از ۱۰۰ وب سایت مرجع از جمله Sage Journals ،Oxford Journals ،Wiley Online Library ،Informs.org ، nature.com،IEEE ،ScienceDirect ،Taylor & Francis ،Springer در فری پیپر فراهم شده است.
خدمات فری پیپر:
- دانلود مقالات ترجمه شده
- دانلود رایگان کتاب
- دانلود رایگان و نامحدود مقالات sciencedirect و springer
- امکان سفارش ترجمه مقاله یا کتاب (پولی)
تشخیص اعتبار مقاله
برای تشخیص اعتبار مقاله باید اعتبار مجله ای که در آن به چاپ رسیده است را مورد ارزیابی قرار دهیم به همین منظور فاکتورهای زیر را بررسی می کنیم:
- ضریب تأثیر یا Impact Factor: یک شاخص بین المللی برای تعداد رفرنس ها به یک مقاله است. هرچه ضریب یک مقاله یا یک ژورنال بالاتر بوده، نشان دهنده تعداد مراجعات بالا به آن مقاله و ژورنال است و به معنی اعتبار بالای آنها را نشان می دهد.
- شاخص آنی یا Immediacy index: نشان دهنده ی تعداد دفعاتی است که در یک سال به مقالات یک مجله رفرنس داده اند. بنابراین بالا بودن این شاخص نشان دهنده تأثیر این مجله در جامعه علمی است.
- SNIP) Source Normalized Impact per Paper): این شاخص نشان دهنده سطح علمی مقاله و مجله در رشته ی تخصصی شماست.
- اعتبار یک ژورنال و در نهایت مقاله ای که در آن چاپ می شود به دسترسی آسان آن برای محققان بستگی دارد. یک ژورنال معتبر علاوه بر نسخه ی چاپی نسخه ی الکترونیک نیز دارد تا در دسترس تمام محققان در سطح جهانی باشد.
علاوه و براین شاخص ها، مجلات را می توان به دو گروه داخلی و بین المللی تقسیم کرد. مجلات داخلی را سازمان های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، وزارت درمان و آموزش پزشکی تأیید و رتبه بندی می کنند و مجلات خارجی نیز که خودشان مربوط به پایگاه های بزرگتر هستند، شاخص هایی دارند که رتبه بندی آن ها را مشخص می کند.
مجلات داخلی:
- مجلات علمی_پژوهشی: موضوع این مجلات در رابطه با موضوعات نو و ابتکاری است و روی پژوهش های ناب و جدید کار می کنند که تا به حال به آن پرداخته نشده یا راهکار یا خدمات جدیدی به جامعه علمی ارائه می دهند.
- مجلات علمی_تخصصی: این مجلات معمولا درباره یک رشته خاص به چاپ می رسند و هدفشان صرفا اطلاع رسانی در این موضوع خاص است و هیچگونه تأییدی از سمت سازمان های زیربط مثل وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، وزارت درمان و آموزش پزشکی دریافت نکرده اند.
- مجلات علمی_ترویجی: هدف این دسته از مقالات ترویج یک موضوع خاص است و بالا بردن سطح اطلاعات علمی خوانندگان آن است. مجلات علمی_ترویجی درباره موضوعی خاص در یک بازه زمانی مقالات و کارها و اقدامات صورت گرفته را بررسی می کنند.
مجلات خارجی:
- مجلات ISI: شرکت تامسون رویترز، یک شرکت چندملیتی است که چند زیر مجموعه دارد. یکی از زیر مجوعه ها (WOS) Web of science است. دو نوع مقاله در این مجله وجود دارد. یک دسته از مقاله ها دارای impact factor بوده و به نام مقاله ISI معروف است و آن دسته از مقالاتی که impact factor ندارند، JCR می گویند. مشخص است که مقالات ISI دارای اعتبار بیشتری هستند.
- مجلات اکسوپوس (Scopus): یک مجله هلندی معتبر که بالغ بر 16 هزار مجله ی معتبر علمی دنیا در آن اشتراک دارند. برای استفاده از خدمات این پایگاه ملزم به پرداخت هزنیه هستید. حتی اکسوپوس مجلات خود را با شاخصی به نام Q رتبه بندی می کند. به این صورت که اگر مجله ای رتبه ی Q1 را داشت بالاترین اعتبار را دارد و مجلات با رتبه Q4 پایین ترین ارزش و اعتبار را دارا می باشند.
- پاب مد(PubMed): پاب مد نیز از سری مجلات معتبر است با این تفاوت که تنها مختص پزشکی و علوم زیستی است. در این پایگاه عنواین مقالات پزشکی از سال 1800میلادی تا کنون در آن وجود دارد که آن را به منبعی معتبر و ارزشمند تبدیل می کند.
- مجلات ISC: این یک پایگاه برای مقاله های ایرانی است که هدف آن گسترس فعالیت محققان جهان اسلام است.
دیدگاهتان را بنویسید