3 ترفند برای یادگیری زبان ترکی استانبولی
در ادامه با سه ترفند یادگیری زبان ترکی استانبولی آشنا شوید:
یادگیری زبان خارجی یکی از جذاب ترین کارهایی است که هر کس می تواند انجام بدهد. یادگیری یک زبان خارجی شما را قادر می سازد تا با پیچیدگی های ارتباطات انسانی آشنا شوید و به شما این امکان را می دهد تا با مردم و فرهنگ کشورهای دوردست ارتباط برقرار کنید. با این حال، باید این واقعیت را هم پذیرفت که مواجه شدن با حجم زیادی از مطالب درسی، می تواند یادگیری زبان خارجی را به تجربه ای سخت و ناامیدکننده تبدیل کند.
دید مثبت داشته باشید
برای اشتباه کردن آماده باشید، جنبه اشتباه کردن داشته باشید. برای اینکه کلمات جدید را به حافظه بلند مدت خود منتقل کنید، معمولا هفت بار کلمه ای را یاد می گیرید و باز معنی آن را فراموش می کنید. به همین دلیل صبور و ثابت قدم باشید و انتظار نداشته باشید بعد از چند ساعت ترکی را روان صحبت کنید.
یادگیری زبان ترکی یا هر زبان خارجی لذتی است که به تاخیر افتاده است و اگر کمی صبر و استقامت داشته باشید، روزی متوجه می شوید که در حال ارتباط برقرار کردن با این زبان هستید؛ و آن زمان احساس موفقیتی دارید که شبیه به هیچ حس دیگری نیست. اگر این چالش را بپذیرید، دیدگاه بهتری در رابطه با یادگیری زبان ترکی (یا هر زبان خارجی دیگر) خواهید داشت.
از شبکه عصبی مغزتان بهتر استفاده کنید
از فرآیند های روانشناختی طبیعی مغزتان برای جاسازی و به خاطر سپردن زبان ترکی در حافظه تان استفاده کنید. یعنی هر زمان ایده یا کلمه جدیدی به ذهنتان رسید، آن را با هر ایده یا کلمه ای که از قبل در حافظه داشته اید، ارتباط بدهید؛ هر چه کلمات مضحک و عامیانه تر باشد، راحت تر در خاطرتان می ماند. می دانم این ایده احمقانه به نظر می رسد؛ وقتی تصمیم گرفتم این ایده را عملی کنم تا به حافظه کمک کند، نظریه ام را رد کردم چرا که ذهن پر از اطلاعات بی ربط و در هم بر هم می شد. با این حال، بعدها فهمیدم استفاده از آنچه که از قبل می دانیم، ارتباطات عصبی مغز را تقویت می کند. ارتباطات، نه تنها ذهن را آشفته نمی کنند، بلکه برعکس، ذهن را تقویت می کنند.
یادگیری زبان ترکی را به یک سرگرمی تبدیل کنید
تقریبا همه تا حدی روش های یادگیری بهتر زبان خارجی را می دانند و کم و بیش از آن ها استفاده می کنند. با اینکه یادگیری زبان در همه جای دنیا با نیات و اهداف مثبت اتفاق می افتد؛ اما یادگیری تدریجی و عمل کردن به همه این دستورات سخت تر از چیزی است که به نظر می رسد. راه حل این مشکل این است که یادگیری زبان ترکی یا هر زبان دیگری را به یک سرگرمی و تفریح تبدیل کنید. اگر یادگیری زبان خارجی به صورت عادت باشد و هر روز در ساعت مشخصی اتفاق بیافتد، راحت تر است. مثلا می شود صبح ها هنگام صرف صبحانه، ده دقیقه ترکی استانبولی تمرین کرد؛ یا در راه رفتن به دانشگاه یا محل کار به چند موزیک ترکی گوش داد. این کارها بعد از مدتی به عادت تبدیل می شود. داشتن اهداف مشخص یعنی اینکه بگویید روزانه یک تمرین ترکی استانبولی حل می کنم و این هدف از اینکه بگویید «بیشتر مطالعه می کنم» دست یافتنی تر و منطقی تر است. یکی دیگر از راه های اصلی و مهم برای اینکه در یادگیری زبان ترکی مشوق خودتان باشید، این است که همه چیز فراهم باشد و راحت به منابعی که می خواهید دسترسی داشته باشید. لپ تاپتان همیشه دم دستتان باشد و زمانی که منتظر هستید تا کتری جوش بیاید، به سایت HandsonTurkish یا هر سایت جذاب دیگر درباره زبان ترکی سر بزنید. اگر مسائلی که گفتیم باید به عادت تبدیل شود، اشتباها به حواس پرتی تبدیل می شوند و شما را از یادگیری باز می دارند، باید موانع را از سر راه بردارید. مثلا اگر موزیک گوش دادن در راه رفتن به محل کار حواس شما را پرت می کند، احتمالا باید اپلیکیشن موزیکتان را حذف کنید.
امیدواریم نکاتی که در این مقاله گفته شد، بتواند عادت های یادگیری را در شما شکوفا کند و تاثیر بلندمدت روی یادگیری شما داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید